top of page

Katrien Voorspoels

Coaching & meer

"De zon schijnt altijd,

er hangt soms gewoon een wolk voor."

Katrien

Over Katrien

Ik ben Katrien, moeder van Mauro, coach, tangodanser en stresskip. Met een open hart sta ik in contact met het leven en tracht mee te bewegen met wat op mij afkomt. Engagement en samen zijn mijn codewoorden.

Ik zoek mijn weg als ondernemer en probeer een authentieke, nabije mama te zijn. Mijn netwerk is mijn bakermat en ik zoek graag de verbinding met mensen.

 

Als coach begeleid ik al een tijdje mensen die hun weg zoeken in het meebewegen op de woelige baren van het leven. Mijn traject als coach, procesbegeleider en HR consultant geeft mij een mooi gevulde rugzak.

Ik werk met wat zich toont: jouw vraag, waar jij tegenaan loopt en waarin jij wil groeien bepalen ons traject. Mijn aanpak is oplossingsgericht, op jouw tempo en met oog voor wat nodig is.

Je mag van mij inzicht en inspiratie verwachten maar ook de uitnodiging om het heft in eigen handen te nemen. Ik leer je in contact staan met jezelf en wat belangrijk is. Om dan te kunnen doen wat nodig is ... 

"Mijn aanpak is oplossingsgericht,

op jouw tempo

en met oog voor wat nodig is."

Maar bovenal ben ik ervaringsdeskundige in Leven met de grote 'L'.

Zo’n 25 jaar geleden begon mijn zoektocht naar een andere manier van in het leven staan. Stress is een rode draad door mijn leven, mijn levendige temperament en grote gevoeligheid zorgen ervoor dat ik vaak als een kieke zonder kop rondloop.

 

Mijn burn-out in 2009 betekende een groot kantelpunt; mijn leven is nooit meer als voorheen, en maar goed ook. Het is nog steeds een weg van vallen en opstaan; het grote knoeiwerk ken ik als geen ander … maar ik weet ook uit ervaring wat wérkt en wat maakt dat ik het anders doe dan voorheen.

 

Hart, adem en lijf vinden hun verbinding via mind- en heartfulness, meditatie, yoga en dansen.

Ik ben graag bij vrienden en leef voluit met mijn zoon.

 

In bedrijven werk ik op de thema's welzijn, stress, conflict, loopbaan en leiderschap. Ik breng daar wat niemand brengt; mijn eigen(zinnig)heid en no-nonsense aanpak zorgen ervoor dat ik als geen ander maatwerk lever. Op tempo van jou, jouw team en de organisatie.

Ken je graag mijn opleidingsachtergrond en professionele traject? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn pagina

bottom of page