top of page

wat

Wat is loopbaancoaching (en wat is het niet)?

hoe ik werk

Wat mijn manier van werken zo uniek en effectief maakt!

prijzen

Wat kost een traject?

praktisch

Praktische informatie en partners

Anker 1

wat

Wat is loopbaancoaching (en wat is het niet)?

wat is loopbaancoaching?

Loopbaancoaching bestaat er in om je te helpen je weg te vinden als je je vragen stelt bij je huidige professionele situatie. Een loopbaantraject kan leiden tot het veranderen van job, maar dat is niet altijd zo. 

Een loopbaantraject doet je vooral nadenken over je (professionele) leven: is dit wat ik wil? Het traject helpt je om hier op een doelgerichte manier een antwoord op te formuleren zodat je weet wat je te doen hebt wil je een stap zetten naar verandering. 

Als individu neem jij initiatief om een traject loopbaancoaching aan te vatten. Deze methodiek wordt ook ingezet in bedrijven om professionals te ondersteunen in hun loopbaanplan(ning). 

Anker 2

hoe ik werk

Wat mijn manier van werken

zo uniek en effectief maakt!

Komt er toverkunst kijken bij loopbaancoaching?
Ik vertel je over hoe ik wel werk. 

Want als ík kon toveren .... 

afb magie en loopbaancoaching.jpg

hoe pak ik loopbaanbegeleiding aan?

Een loopbaan is niet meer zoals vroeger; waar je een vakbekwaamheid omzette in een job die je, in rechtlopende en stijgende lijn, uitvoerde in een bedrijf.

Een loopbaan is jouw pad in professionalisering én het vorm geven van een deugddoend, betekenisvol leven. En dat verloopt in cirkels of zelfs met grillige bochten. En stops, wie weet.

Een loopbaantraject is een traject waarin jij het proces aangaat van nadenken over jezelf, over wat voor jou nodig is om dat deugddoend leven vorm te geven en zet jou in dit alles in actie. 

Zo'n proces aangaan vraagt moed en engagement. Een loopbaantraject bij mij volgen is een positieve, inspirerende en enthousiasmerende aangelegenheid. Het is aan jou om er uit te halen wat er in zit!

Ik help je helder te krijgen wat jij nodig hebt om voluit te kunnen gaan. Het engagement om dat te gaan creëren ontstaat dan vanzelf. 

Met de (gratis) Connection 4 Balance meting bij de aanvang van het traject hebben we heel helder waar jij als individu (mogelijks) tegenaanloopt. Want om de beste versie van jezelf te zijn moet je in balans zijn: motivatie, energie en context waarin je werkt. Klik HIER voor meer info.

Je gaat steevast naar huis met een checklist (waarover je niet meer wil onderhandelen!), een duidelijk doel ... maar bovenal het plezier om met je groeitocht verder te gaan. Want je hebt ook begrepen dat het leven steeds maar door gaat en jij steeds verder groeit, van de ene job naar de andere. Telkens een ervaring rijker. 

Anker 3

PRIJZEN

Wat kost loopbaancoaching?

hoeveel kost loopbaancoaching?

Een traject bestaat uit minstens 4u coaching. 

Loopbaancoaching kan je betalen met loopbaan-cheques (gefinancierd door de Vlaamse overheid - VDAB).

Kom je niet (meer) in aanmerking voor loopbaan-cheques dan kan je aan normaal uurtarief bij mij terecht. 

Met loopbaancheques: €40 per 4u coaching*

Zonder loopbaancheques: €75/u excl btw*

* excl. kennismakingsgesprek (0.5u - gratis)

GRATIS

Connection 4 Balance
meting bij de start van elk loopbaantraject!

onmiddellijk overzicht van waar jij tegenaan loopt
productiviteit, motivatie, energieverlies,
risico op burnout, ...

Anker 4

praktische informatie

Loopbaancheques

Een loopbancheque omvat een traject van 5 sessies (4,5u) waarvan de gratis intake online is (0.5u). De tweede loopbaancheque geeft jou een vervolg op maat (3u). 

Je vraagt je cheque aan op de website van de VDAB. Daar vind je ook alle uitgebreide informatie over het systeem. 

partner

Loopbaancentrum

Als loopbaancoach werk ik samen met het Instituut voor Duurzaam werken. Dit erkend loopbaancentrum voorziet mij van het mandaat om met de VDAB loopbaancheques te werken. 

Kijk hier voor meer informatie en kom te weten waarom wij als partners zo goed bij elkaar passen ... 

sust working logo 2_edited.jpg
logo vdab.jpg
bottom of page